Syb van der Ploeg

Wereldzangers (première)

"De bekendste en sympathiekste Friese zanger kruipt in de huid van de zangers, performers en frontmannen van de wereld. Met in deze eerste editie Mick Jagger, Don Henley en Freddie Mercury. Wat is hun kracht? Wat is hun boodschap en waarom inspireerden ze miljoenen mensen? Syb probeert er door de verhalen en de muziek te doorleven een antwoord op te vinden.

Syb van der Ploeg, een echte performer en theaterdier, de drijvende kracht achter de theatershows van o.a. De Kast, Motel Westcoast, The Best of Britain en The Stones vs The Beatles Battle.

De afgelopen jaren tourde hij met deze producties zeer succesvol langs de Nederlandse theaters. Nu gaat hij zich storten op het nieuwe project “Wereldzangers”.

Een unieke overgave aan de muziek van de grootste zangers en performers die de wereld heeft gekend. Syb van der Ploeg kruipt in de huid van deze muzikale giganten die miljoenen mensen hebben geïnspireerd en brengt hun passie, energie en boodschap tot leven!"
 

Website: sybvanderploeg.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 21 december 2024
za 21 december 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 21 december 2024 za 21 dec 20:30 uur
Standaard € 29,00
20:30 uur Standaard € 29,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken