Jeugd & Familie

Tall Tales Acrobatics

Langs

dinsdag

19

februari
2019

19:30

Accent zaal

Prijs € 15,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

dinsdag

19

februari
2019

19:30Accent zaal

Prijs € 15,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Nederlanders zijn de meest gelukkige én eenzame mensen ter wereld. Dat is het uitgangspunt van deze familievoorstelling. Met luchtacrobatiek, goochelen en jongleren verbeeldt het jonge Nederlandse acrobatenduo Tall Tales Acrobatics hoe twee eenzame zielen proberen om koste wat het kost de liefde te vinden. Intussen wordt de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave theatraal flink op de spits gedreven. Eenzaamheid heeft er nog nooit zo spectaculair uitgezien.

Met klassieke circusdisciplines als luchtacrobatiek, goochelen en jongleren verbeeldt het jonge Nederlandse acrobatenduo hoe twee eenzame zielen proberen koste wat het kost de liefde te vinden. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze de muur om zichzelf en de ander af te breken. Maar dan blijkt dat als je elkaar weet te vinden, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven.


Regie: Luc van Esch | spel: Maartje Bonarius en Harm van der Laan | muziek: Jasper Boeke en Luc van Esch | lichtontwerp: Gijs ’t Hoen en Luc van Esch

Adembenemend acrobatentheater over eenzame mensen

Website: www.talltalesacrobatics.com

Theaterkrant ****:
“Een bijzondere en gewaagde voorstelling.”

Circusweb:
“Eenzaamheid heeft er nog nooit zo spectaculair uitgezien.”

"Is er een liefde groter dan ter elfder ure inkerend, rakelings langs de dood?"
(Gerrit Achterberg)