The Dutch Drag Dynasty (reprise)

Envy Peru, Janey Jacké, Vanessa van Cartier e.a.

Na het succes in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Leeuwarden gaat The Dutch Drag Dynasty met ‘The Original’ on tour. The biggest drag production in Europe!

Wat ooit begonnen is als The Rotterdam en Amsterdam Dragshow, is nu uitgegroeid tot een waar imperium: The Dutch Drag Dynasty. Ontstaan uit liefde voor the art of drag, produceert The Dutch Drag Dynasty de grootste dragshows van Europa met de beste queens ter wereld!

The Dutch Drag Dynasty ‘The Original’ on tour belooft een avond te zijn waarvan je hoopt dat deze nooit eindigt. De vele kostuums zijn prachtig, de lipsyncs zijn on point en de nummers wisselen elkaar in rap tempo af. Met een cast van internationaal niveau, is deze voorstelling een fantastische avond uit voor jong en oud. De avond is een ware rollercoaster van glitter, glamour en edgy humor!

Grote namen uit het drag-circuit – inclusief Miss Continental Vanessa Van Cartier én winnares van RuPaul’s Dragrace Holland Miss Envy Peru – zijn the leading ladies van de show. Daarnaast hebben we comedy queen Sederginne, host Skyla Versai all the way from NYC, dancing queen My Little Puny en allrounder Axelle Andrews. Last but not least is Janey Jacké een van de toppers van de voorstelling. Zij was de Nederlandse vertegenwoordiging bij RuPaul’s UK versus the World en is aansluitend internationaal doorgebroken.

Kortom: een show zo overweldigend als deze, is uniek in zijn soort. Lovende woorden uit onder andere de Theaterkrant, de Telegraaf en de Leeuwarder Courant van recensenten die al naar de show zijn komen kijken, klinken: “The Dutch Drag Dynasty biedt drag aan als volwaardige én gelijkwaardige kunstvorm”, “De show straalt een gevoel van vrijheid uit.” en “Het gaat erom dat jij je welkom voelt, ongeacht wie je bent en hoe je eruitziet.”.

Mis deze kans niet om een nieuwe theater ervaring op te doen die letterlijk en figuurlijk al je zintuigen prikkelt!

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een inleiding verzorgd. Hierin krijg je meer achtergrondinformatie over de voorstelling en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 25 januari 2025
za 25 januari 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
19:15 | Inleiding gratis, wel reserveren
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 25 januari 2025 za 25 jan 20:15 uur
Standaard € 49,50
20:15 uur Standaard € 49,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Cast

Envy Peru
My Little Puny
Skyla Versai
Janey Jacké
Sederginne
Vanessa van Cartier
Axelle Andrews

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Luisteren

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken