The Underground

NITE | Club Guy & Roni | Guy Weizman

Wat moet er gebeuren voor je je niks minder voelt dan een clown? Deze overweldigende theatervoorstelling voelt als een concert. Met een ziedende monoloog van Sanne den Hartogh, gecombineerd met fenomenale dans, kostuums van Maison the Faux en livemuziek van Asko|Schönberg en HIIIT. Een spectaculair en muzikaal circus, waar humor en tragedie nooit ver weg zijn. Nu te zien in De Harmonie, na het succes tijdens Arcadia in 2022.

NITE, Club Guy & Roni, HIIIT én Asko|Schönberg
Guy Weizman maakte van Dostjoveksi’s Aantekening uit het ondergrondse een overweldigende theatervoorstelling. Geïnspireerd op het boek schreef Rik van den Bos een fenomenale, actuele tekst, over iemand die niet kan accepteren hoe de wereld in elkaar steekt, en wie het niet lukt om mee te doen met de regels van het spel. Het resultaat is dat hij zich met al zijn geestelijke rijkdom terugtrekt in de marge. Een rol die meesterlijk, en met de nodige humor, wordt vertolkt door Sanne den Hartogh.

Het werk van regisseur Guy Weizman is maximalistisch. Hij vertelt verhalen door muziek, dans, tekst en zelfs de kostuums van internationaal modehuis Maison the Faux zijn een essentieel onderdeel van het karakter van de personages. Je kunt niet alles tegelijk volgen; no worries, dat hoeft ook niet. Stap in, en enjoy the ride.

Inleiding:
Bij deze voorstelling is een gratis inleiding beschikbaar. Reserveer je tickets via de website.

Let op: bij deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

Guy Weizman - Regie
Ascon de Nijs - Decorontwerp
Robbert van Heuven - Dramaturgie
Roni Haver - Choreografie
Maison the Faux - Kostuum ontwerp
David Dramm - Muzikale leiding
Rik van den Bos - Tekst
Maarten van Rossem - Lichtontwerp
Ludy Golstein - Regieassistent
Brendan Faegre - Componist
Peter Zwart - Geluidsontwerp

Lees minder

Datum & tijd
do 4 april 2024
Geen pauze
Locatie/zaal
Grote Zaal
19:15 uur | inleiding gratis, wel reserveren, 19:45 uur | dansvoorafje, korting met dbiebpas
Inclusief garderobe en pauzedrankje

do 4 april 2024 do 4 apr 20:15 uur
Standaard € 24,50
20:15 uur Standaard € 24,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
"Weergaloos acteerwerk in The Underground waar theater, dans, muziek en circus perfect ineen grijpen."
- LC
"Nu al een van de hoogtepunten van Arcadia."
- Friesch Dagblad
"Guy Weizman overtreft zichzelf in het doen samenvloeien van Den Hartoghs ziedende monoloog met de veelzijdige muziek van Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag, de exuberante kostuums van Maison the Faux en het ingenieuze decor van Ascon de Nijs."
- De Theaterkrant
“Fraaie zet van Weizman is de introductie van circusclown Bram De Laere als Wills alter ego. Hoe vruchteloos ook, deze dubbelganger herhaalt zijn ontroerende ontsnappingspogingen.”
- De Volkskrant

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
Onze nieuwsbrief ontvangen?