Tim Fransen

Onbekommerd

"Tim Fransen heeft inmiddels drie filosofische cabaretvoorstellingen gemaakt. De laatste twee werden zelfs bekroond met de Poelifinario in de categorie ‘maatschappelijk engagement’. Maar is de wereld er door al dat hoogdravende gefilosofeer nou veel beter op geworden? Tim heeft de balans opgemaakt, zijn conclusies getrokken en gooit het over een andere boeg. Want in tijden van crisis heb jij recht op een zorgeloze avond. Vanavond is onbekommerd. Althans, hij gaat zijn best doen…

Weg zware maatschappelijke thema’s, weg moralisme, weg met dat filosofisch geneuzel. Lekker lachen, heerlijk hersenloos vermaak, entertainment met een grote E. Tim Fransen gaat het vooral niet hebben over de ellende in het Midden-Oosten. Of over de ecologische catastrofe die op ons af dendert. Of over het feit dat onze samenleving langzaam verbrokkelt tot een cynisch ieder-voor-zich. Nee, Tim houdt zich in. In plaats daarvan tapdans, vuurwerk, showballet, piemelgrappen, grootse musicalnummers."

Website: timfransen.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 23 mei 2025
vr 23 mei 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 23 mei 2025 vr 23 mei 20:30 uur
Standaard € 24,50
20:30 uur Standaard € 24,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken