Tjitske Reidinga

Portret (reprise)

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Een One Woman Show. Het werd een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven die na een uitverkochte avond nu opnieuw in De Harmonie te zien is. Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze in deze reprise grip te krijgen op dat leven dat steeds maar weer geleefd moet worden.

Over de rollen die je speelt of toebedeeld krijgt, over niet precies weten wat je rol nog is in het leven en over uiteindelijk jezelf vinden in al die wonderlijke varianten bij elkaar. Hoe wij allemaal op onze eigen manier zoeken, magisch denken, fantaseren, hulp vragen of zelf de slingers ophangen."
 

Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben. Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze grip te krijgen op dat leven dat steeds maar weer geleefd moet worden. In Tjitskes poëtische, muzikale voorstelling kun je troost vinden of de opluchting van de slappe lach. Portret is een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 2 oktober 2024
wo 2 oktober 2024
20:30 - 21:50 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en drankje na afloop

Tickets

wo 2 oktober 2024 wo 2 okt 20:30 uur
Standaard € 29,50
20:30 uur Standaard € 29,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken