Muziek

Wiebe Kaspers

Mooi klaar mee

Kleine zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Wat wil ik? Wat kan ik? Ben ik niet al te laat om te doen wat ik zou willen doen? Na een zeer succesvolle tour door het noorden van het land is de band WIEBE in elk geval terug met nieuwe sfeervolle, speelse popnummers in het Engels én het Fries. | In ‘Mooi klaar mee’ laten de drie muzikale bandleden duidelijk merken waar zij als moderne twintigers écht klaar mee zijn: de quarterlifecrisis.

De band WIEBE is er klaar voor: met de muziek van hun tweede album gaan ze op pad langs theaters en popfestivals. Na een zeer succesvolle tour door het noorden van het land zijn de drie heren nu terug met nieuwe sfeervolle en speelse popnummers in het Engels én in het Fries.
In ‘Mooi klaar mee’ laat het muzikale driemanschap eens en te meer merken waar ze als moderne twintigers écht klaar mee zijn: de quarterlifecrisis.

Vannacht lag ik weer wakker. Wie ben ik nou eigenlijk? En wat wil ik? Ik wil de wereld over met onze muziek. Maar kunnen we dat? Kunnen wij rocken? Hebben wij dat? Moeten we niet als een gek overal spelen, kroegen waar het bier tot aan je knieën staat? Hadden we dat niet al lang moeten doen? Zijn we al te laat?


- WIEBE: Wiebe Kaspers, Daan Slagter en Florian den Hollander.

Première

Website: wiebekaspers.nl