Entertainment

februari

Accent zaal

Prijs € 25,-

Tijdens deze Yoga in Concert verzorgen gitarist Jan Kuiper en Yvonne de Hoop een inspirerende yoga totaalervaring met muziek, yoga, meditatie en mindfulness. Samen met de unieke stem en het bijzondere harpspel van The Voice of Holland-winnares Iris Kroes vertolken zij de mooiste songs van collega Yogi en wereldster Sting. ‘Fragile’, ‘Shape of my heart’ en ‘Fields of Gold’ zullen zeker niet ontbreken!

Sting, artiestennaam van Gordon Matthew Thomas Sumner (2 oktober 1951), is een Britse muzikant en zanger. Sting brak bij het grote publiek door met de band The Police, maar ging midden jaren tachtig solo verder. In zijn nummers zijn invloeden te horen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek. Zijn teksten zijn literair en bevatten betekenisvolle boodschappen. Dit benadrukt hij zelf ook regelmatig in de pers. Zijn muziek wordt door velen gezien als literaire, intelligente rock. Sting is nog steeds actief als artiest.

Jan Kuiper: yoga, gitaar, percussie
Yvonne de Hoop:  yoga, percussie