Zing mee met het Requiem van Mozart “From Scratch on”

Noord Nederlands Orkest en Stadsschouwburg De Harmonie

Zingt u graag? Droomt u ervan om eens in een groot koorwerk mee te zingen? Of hebt u dat al eens gedaan en smaakte het naar meer? Dan bent u op zondag 26 januari van harte welkom bij het scratchproject Mozart-Requiem van Stadsschouwburg De Harmonie en het Noord Orkest; er is plek voor 350 deelnemers uit de drie noordelijke provincies.

Zaterdag 25 januari overdag en zondagmorgen 26 januari repeteert u onder leiding van dirigent Jules van Hessen en zondagmiddag treedt u al op in Stadsschouwburg De Harmonie, samen leden van het befaamde Noord Nederlands Concertkoor begeleid door het Noord Nederlands Orkest. En voor publiek uiteraard!
Beschikbaarheid
Het is van belang dat u op zowel zaterdag 25 januari als zondag 26 januari de gehele dag beschikbaar bent om te oefenen en voor de uitvoering. Zaterdag leert u stap voor stap de liederen van het Requiem van Mozart in groepen per zangstem. Zondagochtend volgt een generale repetitie met het NNO en ’s middags om 15:00 uur start het concert.