Festival Het Avontuur

Wegens groot succes komt jeugdtheaterfestival Het Avontuur deze herfstvakantie terug naar De Harmonie! Van 26 t/m 29 oktober is De Harmonie een wereld vol verhalen voor iedereen van 0 tot 12 jaar. Ga deze herfst mee op Avontuur en beleef een magische dag vol plezier. Haal je hart op met een festival vol muziek, theater, circus en spannende kunstwerken.

Wat is er te doen?
Naast alle voorstellingen is er tijdens Het Avontuur nog veel meer te beleven! Tover jezelf in het DingenDepot om tot een superheld of een droomfiguur. Of dompel je onder in de fantasiewerelden van de Dromoscopen die je vindt in de foyer. Maak je liever zelf je eigen avonturenwereld? Dat kan in de WereldWerkplaats. En je ouders? Die kun je met een gerust hart achterlaten in de OuderOpslag. Je hoort het vanzelf als ze opgehaald willen worden!

Tickets voor de voorstellingen in Het Avontuur kosten € 5,- of € 7,50. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Accent en de Vrienden van De Harmonie.

De grote ik heb hier geen zin in show (4+) - Theater Artemis

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied voelen, beseffen ze opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja... Dan moet je iets. Show, entertainment, maar hoe? Begeleid door Het Showorkest van Theater Artemis onder leiding van muzikant Keimpe de Jong.

vr 27 okt - 15:00 uur
tickets & meer informatie

Be kind (0,5+) - Emilie Weisse Circustheater

do 26 okt - 11:00, 13:00 & 15:00 uur 

De Volle Vuilkar (7+) - Schippers&VanGucht

vr 27 t/m zo 29 okt - div. tijden

Zandhonger (3+) - Firma Kluit

vr 27 & za 28 okt  - div. tijden

Kees - (Of de jongen die teveel scheetjes liet) (5+) - Percossa

Kees is vaak alleen, maar dankzij zijn geweldige fantasie verveelt hij zich nooit. Soms is hij weleens bang. Dan slaat zijn fantasie op hol en willen monsters zijn wereld binnendringen. Er zit niets anders op: Kees moet zijn angsten trotseren. In deze muzikale feel good-voorstelling ontdek je dat er 100 verschillende manieren zijn om met je angsten om te gaan. Een voorstelling over grenzeloze fantasie, met swingende live-muziek van Percossa.

vr 27 okt - 13:45 uur
Tickets & meer informatie

Koro Koro (0,5+) - Makiko Ito

za 28 okt - 11:00 & 13:00 uur

VaarWel (2+) - Malou van Sluis

zo 29 okt - 11:30 & 14:00 uur

WAS (2+) - Casier & Dies

za 28 okt - 11:00 & 14:00 uur