Doe mee aan HIDDEN_LEEUWARDEN

Jong talent gezocht voor HIDDEN_LEEUWARDEN!

Sta jij te popelen om je talenten te laten zien en een podium te veroveren? Dan is HIDDEN_LEEUWARDEN dé kans voor jou! Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud en bruis je van creativiteit? Sluit je dan aan bij ons project, waar jongeren zoals jij de hoofdrol spelen!

We willen jouw stem horen, jouw verhaal vertellen en jouw talenten laten schitteren op het podium van De Harmonie. Of je nu een danser, muzikant, spoken word artiest bent, of gewoon gepassioneerd bent over kunst, bij ons is iedereen welkom. 
Dit project is een plek waar je like-minded creatives kan ontmoeten, ideeën kunt uitwisselen en elkaar kunt inspireren. Samen gaan jullie in een paar dagen een super toffe performance in elkaar knallen! Juersson en Mohamed, onze expert performers, staan klaar om jullie te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap. Aan het einde van dit project is er een presentatie in de Harmonie, speciaal om jullie talent te laten shinen. Het wordt een feestelijke Braai (zoals ze dat noemen in Zuid-Afrika) waarbij ieder zijn kracht kan laten zien en we het beste in elkaar naar boven halen!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om deel uit te maken van iets bijzonders, om je passie te delen en om nieuwe talenten te ontdekken. Sluit je aan bij HIDDEN_LEEUWARDEN en laat jouw stem horen of moves zien!
 
Wil jij onderdeel worden van dit toffe project? Mail dan naar Juul Huitema. 
 

Data workshops

Donderdag 4 april, 19.00 - 22:00 (kennismaking)
Donderdag 11 april, 19:00 - 23:00
Donderdag 18 april, 19:00 - 23:00
Donderdag 2 mei, 19:00 - 23:00 

De eindpresentatie zelf is op zaterdag 18 mei om 21:30 uur in De Harmonie. De 17e zal hiervoor een repetitiedag plaatsvinden. Je bent ook welkom als je niet bij alle workshops kunt zijn. 


Locatie workshops

Toon, naast Stadsschouwburg De Harmonie,
Ruiterskwartier 6, 8911 BP Leeuwarden, Nederland
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken