Festival Het Avontuur

Kleur je herfstvakantie vol fantasie

Wij hebben leuk nieuws! Wegens groot succes komt Festival Het Avontuur in de herfstvakantie terug naar De Harmonie 🎉 Zet het alvast in je agenda, want van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november is De Harmonie een wereld vol verhalen en fantasie, voor iedereen van 0 tot en met 12 jaar. Met muziek, theater, dans, spannende kunstwerken en allemaal leuke activiteiten in onze foyer ✨. Tickets voor alle voorstellingen kosten €5,- of €7,50.

Het programma is bekend!

Stap deze herfstvakantie in een kleurrijke wereld vol fantasie en avontuur! Met onder andere De Cuyper vs. De CuyperDe, Alma, Slinger! en Het dagboek van een lelijk eendje. Naast alle voorstellingen zijn er ook allemaal leuke, gratis activiteiten in de foyer. Bouw mee aan een nieuwe wereld in de WereldWerkplaats, ga uit je plaat in de DowntownDisco, verdoe je tijd met de Do-Nothing-Machine of kom helemaal tot rust in de Zenzone. Wil je veranderen in jouw avontuurlijke droomfiguur? Duik in het DingenDepot en vind alles wat je nodig hebt.

Bekijk het programma

De derde editie van Festival Het Avontuur wordt mede mogelijk gemaakt door De Vrienden van De Harmonie, Arcus IT en Fonds Podiumkunsten.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken