Primair onderwijs

De Harmonie organiseert voorstellingen en activiteiten voor alle kinderen van de basisschool. Dit doen we voor de gemeente Leeuwarden in samenwerking met Kunstkade. Via het Kunstmenu komen alle leerlingen in aanraking met de verschillende kunstinstellingen in Leeuwarden. Scholen buiten de gemeente kunnen direct contact opnemen met onze afdeling educatie.
 

Schoolvoorstellingen 

Speciaal voor kinderen uit het Primair Onderwijs programmeren we schoolvoorstellingen. Deze zijn overdag. Het is mogelijk om voor één of meerdere klassen te reserveren. Naast de voorstellingen die we zelf aanbieden staan we altijd open voor suggesties. Wil je meedenken of heb je een voorstelling gezien die jouw klas ook móet zien? Neem dan contact met ons op!  

Techniekworkshop 'Volgspotters'

(groep 5/6/7/8)
Al doende leert men, en dat geldt zeker voor kinderen! Daarom mogen de kinderen in onze techniekworkshop zelf aan de slag met licht en geluid. Want waarom wordt een scène spannend als het donker wordt op het toneel, en als je tromgeroffel hoort: wat gaat er dan gebeuren? Onze eigen technici helpen de kinderen hoe je met licht en geluid een scène kan versterken.
Deze workshop is onderdeel van het Techniekmenu van Kunstkade, maar is ook los te reserveren. Geïnteresseerd? Neem hiervoor dan contact met ons op.

Harmonie Musicalweek

(groep 8)
De afscheidsmusical van groep 8 is voor veel kinderen het hoogtepunt van hun basisschooltijd. En hoe cool is het om dat in een echt theater op te voeren? Een feest voor de kinderen, maar ook voor hun fans in de zaal. Alles zit erop en eraan: wij verzorgen het licht, het geluid en de techniek. De kinderen hebben daarnaast hun eigen kleedkamers.
 
In 2024 is De Harmonie beschikbaar voor eindmusicals in week 29. Helaas is er plek voor een beperkt aantal scholen. Neem dus snel contact op, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zoeken