Beleef het écht! Word Vriend van De Harmonie!

Het theater is de plek waar je het écht beleeft. Geen mooiere plek om dit te doen dan in De Harmonie. Draag je ons een warm hart toe? En zou je graag profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen? Word dan Vriend van De Harmonie! Daarmee steun je De Harmonie en ontvang je alle voordelen die daarbij horen. Zo krijgen Vrienden bijvoorbeeld voorrang op het kopen van tickets. Als Vriend zit je altijd op de 1e rang. Word direct Vriend voor maar €19,50 per jaar. Of bekijk hieronder alle voordelen. 

Vriendenavond
Als Vriend krijg je elk jaar een uitnodiging voor de Vriendenavond. Dit is echt een gezellig avondje uit! Zo krijg je, naast een hapje en een drankje, exclusieve previews van nieuwe voorstellingen te zien, live op ons toneel. Je ontvangt als eerste het nieuwe Harmonie Magazine. En misschien nog wel het belangrijkste; je kan deze avond direct als allereerste tickets reserveren voor het nieuwe seizoen. De Vriendenavond vindt elk jaar plaats in juni. Word Vriend en kom naar deze avond.

 

Lees Meer
Voordelen
Naast de Vriendenavond heb je als Vriend nog vele andere voordelen. Als Vriend kan je namelijk op de wachtlijst worden geplaatst bij uitverkochte voorstellingen. Maar als Vriend spaar je ook punten. Bij elke besteding van €2,50 krijg je een punt en bij 50 punten krijg je al een Vriendencheque van €5,- die je kunt gebruiken om voorstellingen te reserveren. Ook ontvang je als eerste het Harmonie Magazine. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten voor de Vrienden. Bijvoorbeeld een reis naar Amsterdam om een productie van ITA bij te wonen.
Lees Meer

Kortingen

Als Vriend geniet je ook het hele jaar door van aantrekkelijke kortingen. Elk jaar is er een selectie van voorstellingen waar Vrienden 50% korting op krijgen. Daarnaast krijgen Vrienden vaak kortingen op arrangementen naar bijvoorbeeld locatievoorstellingen.
Lees Meer
Steun jong talent
Als Vriend van De Harmonie ondersteun je jong talent. Vrienden geven jongste generatie klassieke & jazz musici een podium tijdens de lunchconcerten. Alle deelnemers aan het lunchconcert krijgen een professionele videoregistratie van hun optreden om hiermee hun carrière aan te jagen. Ook zorgen Vrienden voor een eerlijke en gelijkwaardige honorering.
Lees Meer