Eten en drinken

 

De Harmonie is natuurlijk bij uitstek dé plaats waar theater, dans en muziek voor alle leeftijden te zien zijn. Maar wist u dat we ook een uitgebreid culinair aanbod hebben?

Voor en na de voorstelling is het gezellig toeven in ons theatercafé.

Eerlijk eten en drinken

U kunt heerlijk eten voorafgaand aan de voorstelling en wij zorgen ervoor dat u op tijd bij de voorstelling kunt zijn! Onze koks bieden elk maand een nieuw menu aan. Alle gerechten worden zoveel mogelijk bereid met eerlijke en lokale producten. Ook werken we met ingrediënten die passen bij het seizoen.


ReserverenHoreca-arrangementen kunt u altijd reserveren, óók als u de kaarten voor een voorstelling al eerder hebt gereserveerd. U kunt de arrangementen hier online, telefonisch (058 233 0 233) en aan onze kassa reserveren.

Bent u al in het bezit van kaarten voor de voorstelling? Klik dan onderaan deze pagina op de gewenste datum om uw arrangement te boeken.

Reserveren
Horeca-arrangementen kunt u altijd reserveren, óók als u de kaarten voor een voorstelling al eerder hebt gereserveerd. U kunt de arrangementen hier online reserveren.

Klik dan hier naast of onder op de gewenste datum om uw arrangement te boeken.