Harmonie Young

Ben je tussen de 12 en 29 jaar? En wil je voor een tientje naar voorstellingen en concerten in De Harmonie? Meld je dan aan voor Harmonie Young: het platform voor jongeren en jongvolwassenen van De Harmonie.

Het werkt heel eenvoudig. Schrijf je hier gratis in en ontvang elke week een mail met daarin alle voorstellingen die je die week met korting kunt bezoeken. Van dans tot muziek en van musical tot toneel, alles komt voorbij. Vul vervolgens bij het bestellen jouw persoonlijke code in en betaal maar €10 voor een ticket. Simpel toch?

Daarnaast krijg je als lid van Harmonie Young gedurende het seizoen toegang tot een aantal exclusieve Young acties en evenementen. Houd je mailbox dus goed in de gaten. Tot in De Harmonie!
Praktisch:
- Je kunt gratis lid worden van Harmonie Young als je tussen de 12 en 29 jaar oud bent.
- De korting geldt voor een geselecteerd aantal voorstellingen. Je krijgt elke week een mail met een overzicht van de voorstellingen waarvoor je een Young ticket kunt bestellen.
- Je kunt per voorstelling één ticket bestellen voor €10, deze is niet overdraagbaar.
- Deze korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.
- Bij sommige voorstellingen geldt een maximum aantal tickets, wees er dus snel bij.

Harmonie Young (English)

Are you between 12 and 29 years old? And do you want to go to plays and concerts in De Harmonie for only €10? Then be sure to sign up for Harmonie Young: the platform for teenagers and young adults of De Harmonie.

Sign up for Harmonie Young, and get access to a selection of our performances for only €10. It is very easy. Register here for free and receive a newsletter every week with all the performances that you can visit that week with this discount. From dance to music and from musical to drama, we got everything covered. Enter your personal code when ordering a ticket and pay only €10 for a ticket. Simple right?

In addition to this, as a Harmonie Young member, you’ll have access to a number of exclusive Young promotions & events during the season. So keep a close eye on your mailbox! See you in De Harmonie.

Practical information:

- You can join Harmonie Young for free if you are between 12 and 29 years old.

- The discount applies to a selected number of performances. You will receive an email every week with an overview of the performances for which you can order a Young ticket.

- You can order one ticket per performance for €10 and it is non-transferable.

- This discount cannot be used in combination with other discount promotions.

- There is a maximum number of tickets for some performances, so be fast.