Educatie

Jong geleerd is oud gedaan

We hoeven je niet te vertellen dat wanneer je, op een leuke manier, jong met kunst in aanraking komt, je daar in je volwassen leven de vruchten van plukt. Omdat kunst verbindt, je anders naar zaken laat kijken en je beter uiting kunt geven aan je gevoel.  
 
Wij bieden als theater graag de kans aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van Leeuwarden en omstreken om in aanraking te komen met podiumkunsten. We investeren hiermee in de toekomst!

Met de klas

De meesten kunnen dat niet alleen, daarvoor hebben zij ouders of docenten nodig. Op deze pagina kun kun je lezen welke mogelijkheden er zijn om klassikaal of een groepje naar een voorstelling of activiteit te komen. Je kunt kiezen uit onze reguliere programmering maar er zijn ook speciale schoolvoorstellingen. Je kunt aansluiten bij je lesprogramma, of juist een onderwerp bespreekbaar maken naar aanleiding van een voorstelling. 
We maken onderscheid tussen primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO) en het middelbaar en hoger onderwijs (HBO/MBO).  

Zoeken