Voortgezet onderwijs

In deze leeftijdsgroep worden de kaarten geschud: sommige jongeren vinden het stiekem heel leuk om naar het theater te gaan, anderen minder. Voor het voortgezet onderwijs programmeren we daarom een aantal besloten schoolvoorstellingen, die goed passen bij de leeftijd van jongvolwassenen. Met thema’s en vormgeving die aanspreken. Maar we kunnen ook advies geven over reguliere voorstellingen die geschikt zijn voor deze groep.


Schoolvoorstellingen

Elk seizoen bieden we een aantal schoolvoorstellingen aan. Deze besloten voorstellingen zijn overdag. Je kunt boeken voor één of meerdere klassen (de capaciteit is beperkt). Bij elke schoolvoorstelling bieden we passend lesmateriaal aan voor in de klas, om vooraf of na afloop van de voorstelling mee aan de slag te gaan. Waar mogelijk zorgen we voor een inleiding of nagesprek.
We helpen je graag met het maken van de juiste match tussen jouw school of klas en ons programma. Heb je vragen over een voorstelling en hoe dat te verbinden met jouw onderwijs? Of wil je een plek voor jouw klas reserveren? Stuur ons dan een mail.

CJP

Stadsschouwburg De Harmonie is CJP-cultuurkaart acceptant. Dat betekent dat elke school met CJP-budget voorstellingen kan bezoeken. Alle vragen over CJP-betalingen en reserveringen kun je mailen naar onze afdeling Educatie.

Harmonie Young

Voor jongeren van 12 tot 29 jaar hebben we een speciale aanbieding: via Harmonie Young kun je voor slechts €10,- naar bijna alle voorstellingen in De Harmonie! Van dans tot muziek en van musical tot toneel, alles is mogelijk.
 
Deze tickets komen 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling beschikbaar. Leuk om met een groepje naar toe te gaan!
 

Zoeken