Tips voor je kinderfeestje:

Checkpoint

Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start: doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.
Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

donderdag 5 januari | 19:30 uur.  
Klik hier voor tickets!

Mijs met de zwavelstokjes

Mijs kan niet naar huis. Zij moet eerst zwavelstokjes verkopen. Alleen niemand ziet haar staan. Iedereen is druk met zijn eigen leven. Op dit soort momenten mist ze opa het meeste. Wat als je ergens woont waar iedereen ruzie maakt en niemand naar je omkijkt. Ga je dan zoeken naar een andere plek waar misschien wel vriendelijke mensen zijn?

Een muzikale voorstelling waarin film, dans, droom en werkelijkheid aan de hand van live muziek, in elkaar overvloeien.

zondag 19 maart | 15:00 uur.
Klik hier voor tickets!

Buurman  & Buurman gaan verhuizen

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat…

zaterdag 3 juni | diverse tijden.
Klik hier voor tickets!