Educatie

Jong geleerd is oud gedaan

We hoeven je niet te vertellen dat wanneer je, op een leuke manier, jong met kunst in aanraking komt, je daar in je volwassen leven de vruchten van plukt. Omdat kunst verbindt, je anders naar zaken laat kijken en je beter uiting kunt geven aan je gevoel.  
 

Toekomst

Wij bieden als theater graag de kans aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van Leeuwarden en omstreken om in aanraking te komen met podiumkunsten. We investeren hiermee in de toekomst!

Met de klas

De meesten kunnen dat niet alleen, daarvoor hebben zij ouders of docenten nodig. Op deze pagina kun kun je lezen welke mogelijkheden er zijn om klassikaal of een groepje naar een voorstelling of activiteit te komen. Je kunt kiezen uit onze reguliere programmering maar er zijn ook speciale schoolvoorstellingen. Je kunt aansluiten bij je lesprogramma, of juist een onderwerp bespreekbaar maken naar aanleiding van een voorstelling. 
 

Rondleiding

Wij geven rondleidingen aan scholen en klassen, waarin je ziet en hoort hoe het werkt in ons theater. Ook krijg je achtergrondinformatie over De Harmonie. Wil jij met je klas een kijkje nemen achter de schermen? Vul dan onderstaand antwoordformulier in.
 
We maken onderscheid tussen primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO) en het middelbaar en hoger onderwijs (HBO/MBO).  

Aanmeldformulier Rondleidingen voor scholen en klassen

Wil je samen met je school of klas een rondleiding? Gebruik dan dit formulier om een rondleiding aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 
* Verplicht
Verzenden

Zoeken