Harmonie Actueel
Show je talent
Op zoek naar jong theatertalent!

Deze zomer gaat De Harmonie samen met Klaas van Kruistum en een vakjury op zoek naar jong theatertalent! Kun jij goed zingen, heb je een passie voor acteren of kun je dansen, presenteren of goochelen? Blink jij uit in het circus of ben je net zo grappig als Jochem Myjer? Geef je dan op voor 'Show je talent'.

Wie weet schitter jij aan het begin van het nieuwe theaterseizoen in de live-finale en straal je als winnaar op het podium van De Harmonie!

za 3 okt
Entertainment
Freek Bartels
Freek Bartels
Buyer & Cellar
Nog niet in verkoop
vr 9 okt
Muziek
Ronnie Flex
Ronnie Flex
Ronnie gaat naar huis
Nog niet in verkoop
wo 18 nov
Musical
Paul & Simone
Paul & Simone
Zonder Jou
Nog niet in verkoop
   Bekijk de hele agenda »
Steun De Harmonie
Doe een gift!
Draagt u De Harmonie een warm hart toe? Wilt u De Harmonie steunen in deze roerige tijd? Dat kan! Doe een gift. Met uw gift kan De Harmonie zorgen dat we in de toekomst het toonaangevende artistieke aanbod kunnen (blijven) aanbieden. En dat we de schade door corona zo veel mogelijk kunnen beperken.

Nieuwsbrief ontvangen?Uw emailadres... aanmelden


Harmonie Zakelijk
Dé locatie voor uw evenement
Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement, congres, vergadering of bijeenkomst? De Harmonie heeft verschillende zalen die hier uitermate geschikt voor zijn. Natuurlijk houden wij rekening met alle richtlijnen van het RIVM. Wilt u meer informatie? Klik hieronder op meer info!